Aho, aho de anul nou!

on

2017 a fost un an bun. A fost un an al deciziilor, un an de cotitură pentru mine. Am pus bazele acestui blog, m-am înscris la școală, mi-am făcut planuri, urmează să ne mutăm în curând la casă nouă. Nu mi-a ieșit tot ce mi-am propus și totuși am avut un an bun.

Am cunoscut oameni extraordinari, oameni care au aceleași pasiuni ca și mine, cu care aș fi vrut să interacționez mai mult. Nu am fost o prietenă grozavă anul care a trecut, nu am fost cea mai sociabilă persoană, însă persoanele care îmi sunt dragi mereu le-am purtat în gânduri și în suflet. Sper că vă știți fiecare în parte.

Am citit și nu prea. Goodreads îmi arată că am citit 51 de cărți. Puțin. Obiectivul meu a fost de 100 de cărți. S-ar putea să îmi fi scăpat vreo 2-3 cărți mai ușurele pe care nu le-am notat pe Goodreads și, totuși, doar o carte pe săptămână? 18340 de pagini citite… Se poate și mai bine, am putut în fiecare an mai bine, dar nu sunt în competiție cu nimeni, poate doar cu mine însămi.

Deci, ce îmi doresc pentru 2018?

Aș fi vrut să nu fac planuri, să las să curgă totul de la sine, dar nu prea îmi stă în fire lucrul acesta. În plus, am proiecte neterminate și urăsc să las lucrurile așa.

  • Îmi doresc să am mai mult timp pentru familie și prieteni. Să ies la plimbare cu ai mei fără să-mi stea capul la milionul de lucruri ce trebuie rezolvat. Să vorbesc cel puțin o dată pe săptămână cu prietenele mele de departe și sa ies la o cafea cu cele de aproape.
  • Să îmi renovez noul apartament exact așa cum îmi imaginez.
  • Să învăț mai mult la școală. Semestrul ăsta a trecut ca prin vis. Am rezultate foarte bune, nu mă înțelegeți greșit. Dar eu nu sunt prea mulțumită de cunoștințele mele.
  • Să CITESC mai mult. Cărți care să mă emoționeze, să mă amuze, să mă distragă, să mă atingă. Să „cunosc” mai mulți autori români, să citesc și alte genuri.
  • Să scriu mai multe articole. Să-mi scriu părerea despre fiecare carte citită.
  • Să termin cartea începută acum 2 ani și care stă la naftalină de 1 an.  Am mai multe începute și VREAU să scriu cu toată ființa mea.
  • Vreau să văd mai multe filme anul acesta.
  • Vreau să merg la Gaudeamus.
  • Vreau să mă întâlnesc cu cele câteva persoane care mi-au devenit dragi pe grupuri.
  • Și nu în ultimul rând, vreau sănătate. Pentru mine și pentru toți cunoscuții mei.

Vă doresc un 2018 magic și plin de momente de fericire. Vă doresc ca ceea ce vă doriți pentru voi să se împlinească! Vă doresc sănătate că-i mai bună decât toate! Vă doresc liniște sufletească și multe cărți bune! Vă mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat, m-au învățat și m-au susținut! Sunt doar o visătoare și trebuie să-i mulțumesc și familiei mele pentru că m-a introdus în lumea minunată a cărților la doar 8 ani.

An Nou Fericit, dragilor!!!

12 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Mariam Oana spune:

    Sper să îți iasă tot ceea ce ți-ai propus pentru anul 2018! Un an minunat, plin de lumină și de frumos să ai! ❤ ❤ Nici eu nu am citit cele 100 de cărți pe care mi le propusesem pentru anul care tocmai s-a încheiat, am ajuns undeva la 80, dar e ok. Anul acesta tot 100 cred că îmi propun 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    1. Claudia Dare spune:

      E primul an contorizat pe Goodreads. Se poate mai bine. A fost un an nebun pentru mine cu perioade lungi în care nu s-a legat nicio carte de sufletul meu. Culmea am recuperat spre sfârșitul anului când am fost super ocupată. Mulțumesc, Oana! Îți doresc un an nou mai bun în toate privințele! 💓

      Apreciază

  2. Antoaneta spune:

    Succes in tot ce v-ati propus, Claudia!
    Sper sa iasa asa cum va doriti!

    Apreciat de 1 persoană

    1. Claudia Dare spune:

      Mulțumesc!💓 La fel și vouă! ☺

      Apreciat de 1 persoană

  3. Adriana Ivan spune:

    La mulți ani! Fie ca tot ceea ce îți propui, să realizezi!

    Apreciat de 1 persoană

    1. Claudia Dare spune:

      La mulți ani! Mulțumesc, asemenea! 😘

      Apreciază

  4. ancasicartile spune:

    Anul 2018 să fie plin de realizări!

    Apreciat de 1 persoană

    1. Claudia Dare spune:

      Doamne ajută! Tuturor. 😊

      Apreciază

  5. anasylvi spune:

    La multi ani cu fericire si armonie, sa iti implinesti aceste teluri si sa ne auzim si citim sanatosi pe parcursul anului!

    Apreciat de 1 persoană

    1. Claudia Dare spune:

      Mulțumesc frumos! Așa să fie, Ana! 😊

      Apreciat de 1 persoană

  6. Geo spune:

    La mulți ani! Cu realizări! Cu sănătate si bucurie!

    Apreciat de 3 persoane

    1. Claudia Dare spune:

      Mulțumesc, Geo! 😘

      Apreciat de 2 persoane

Lasă un comentariu