Te voi găsi de O.G. Arion- recenzie

Cred cu tărie că starea mea sufletească influențează  modul în care percep o carte la momentul în care o citesc. Țin minte perfect cum m-am simțit  când a încăput în mâinile mele cel de-al doilea volum din seria Nemuritor, scris de Oana Arion. Am fost entuziasmată, surescitată și extrem de curioasă.

Te voi găsi mi-a dat o stare de bine și a însemnat o experiență aparte pentru mine. M-a purtat prin locuri incredibile, prin aventuri de necrezut- de mi-a stat inima în loc uneori și am râs în hohote, umorul autoarei impresionându-mă din nou.

Încă de la începutul cărții, iubitul vampir al Victoriei dispare, este răpit. Victoria i se alătură lui Ian, prietenul nemuritor al lui Arrio, și amândoi încearcă să-l găsească. Pornesc prin Franța, pentru ca apoi să ajungă în Irlanda, țări extrem de potrivite situației în care sunt puși eroii noștri, ținuturi încărcate de legende incredibile, unde fantasticul și imposibilul par, în mod firesc, posibili.

În tot acest timp, Victoria și Ian, emit ipoteze, nu prea știu ce și cum, sunt îngrijorați și preocupați(pe bună dreptate), dar găsesc un ajutor de nădejde în Serena, o elfa gurmandă și exuberantă, care, bineînțeles, are puteri speciale; acestea îi vor ajuta în ancheta lor.

Cu mâna pe inimă recunosc că m-a impresionat Victoria, pe care am îndrăgit-o și mai tare cu ocazia asta. Ea, chiar dacă e copleșită și îndurerată, dovedește o tărie incredibilă de caracter. Nimic nu o mai surprinde și primește cu înverșunare orice noutate șocantă. Ea este determinată să-și salveze iubitul prin orice mijloace. Victoria este pusă în situația în care trebuie să lupte pentru viața ei, pentru că este mai mult decât evident că cineva încearcă s-o omoare. Veți fi surprinși, cu siguranță, de noile mișcări ale eroinei noastre care nu se lasă cu una cu două în nicio înfruntare directă. Ba mai mult, Victoria descoperă că a dobândit o putere specială, care îi va folosi pe parcurs.

Defilarea de ființe supranaturale nu ne dezamăgește nici de data asta. Un nefilim, un fomor( nemuritor la superlativ), vampiri originari, un soi de vrăjitoare fac din acest volum un amestec spumos și fascinant de aventuri menit să captiveze cititorul.

Trebuie să recunosc că am așteptat să apară și Arrio pe măsură ce întorceam paginile. Nu apare decât pe la sfârșit, dar asta nu m-a dezamăgit, nici vorbă. Am avut ocazia să-l cunosc pe Ian mai bine, să-l îndrăgesc mai tare, în timpul căutării lor. L-am cam trădat pe vampirul nostru sexos, pentru că tot așteptam să se întâmple ceva între viking și Victoria. Da, au fost câteva scene în care mi-am făcut speranțe și care m-au făcut să cred că Ian ține la roșcata noastră mai  mult decât ar trebui.

Nu vă spun mai multe. Vă las pe voi să descoperiți dacă iubirea dintre Arrio și Victoria învinge, dacă e suficientă acumularea de forțe supranaturale pentru a-l salva pe vampir. Vă las să aflați misterul care stă în spatele răpirii lui Arrio și promit că o să vă încânte și o să vă țină cu sufletul la gură.

Oana Arion dă lovitura cu acest volum. Ca și în primul, totul se întâmplă cu o viteză amețitoare, suspansul e la el acasă, iar de umor nu mai zic. E imposibil să nu te atragă coperta minunată, promisiunea unei călătorii fantastice care te pune față în față cu niște eroi ieșiți din tipare, dar cu nimic mai prejos. Cert e că mi-a plăcut foarte mult acest volum, mi-a depășit așteptările și nu pot decât să o felicit pe autoare.

Sper că v-am convins de autenticitatea acestei serii. A devenit într-un scurt timp seria mea de suflet. Nemuritor e inegalabilă.

6 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Antoaneta spune:

  Oh, daca eu credeam ca volumul 3 e cel mai tare, am realizat ca m-am inselat. Volumul 5 e superb! L-am citit pe nerasuflate in mai putin de doua zile. Abia astept sa ajung la Gaudeamus cand se lanseaza oficial.
  Seria aceasta este nemaipomenita, iar autoarea nu a facut decat sa demonstreze ce inseamna sa te auto-depasesti 🙂

  Apreciat de 2 persoane

  1. Claudia Dare spune:

   Pana la volumul 5, preferatul meu era 4. Ai mare dreptate, Antoaneta! Si eu am citit ultimul volum în câteva ore. Superb! 😘

   Apreciat de 1 persoană

 2. anasylvi spune:

  Este intr-adevar o serie minunata iar volumul doi aduce cu sine un vartej de actiune si ne poarta prin Europa pe urmele lui Arrio, dinamizand mult perspectiva. Se vede ca iti place seria si este si greu sa nu iti placa. 🙂

  Apreciat de 2 persoane

  1. Claudia Dare spune:

   Ar fi fost greu să nu-mi placă! O ador! 😘

   Apreciat de 2 persoane

 3. Geo spune:

  Felicitări pentru recenzie, Claudia!

  Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s